diumenge, 25 de setembre del 2011

Segueix la preparació dels nostres equips.



Segueix amb força la preparació dels nostres equips. Fins a 15 partits amistosos s'han jugat aquest dissabte. Degut a la pluja, s'ha hagut de suspendre el partit del Juvenil-Cadet Femení que s'havia de jugar a la pista exterior del Daina-Isard d'Olesa.



Destaquem la derrota per la mínima (7-6) del nostre Sènior "A" a Cervelló. La balança s'ha decantat cap el costat del Cervelló pel seu millor encert davant la porteria.



Debut a casa, amb derrota (2-4) del nou entrenador del Sènior "B", en Francesc Muñoz. Al final, la millor forma física de l'AECS ha decidit el partit al seu favor.



En un partit boig, el Juvenil "A" ha guanyat per 1-2 a Cervelló, amb dos gols del Marc Montaño. Com sempre passa en aquests partits de gtran rivalitat, els dos equips ho han donat tot al damunt de la pista.



A la foto podem veure l'Aleví "A", que ha guanyat 2-8 a Sant Andreu.

diumenge, 11 de setembre del 2011

Resultats per a tots els gustos

Aquest dissabte de partits amistosos va deixar resultats de tot tipus. Va haver-hi les victòries de l'Infantil A contra el Futsal Cervelló per 6-3 i la de l'Infantil B contra l'Abrera, amb un resultat prou ampli: 10-3 i que fa ser optimista de cara a la temporada que comença.

També va haver-hi empats. En el cas del Cadet A, el resultat va ser d'1-1 a la pista del Bar Mi Casa i pel que fa al Juvenil A, 2-2 a La Sínia contra l'Abrera.

Finalment, el capítol de les derrotes. Al matí les noies del Juvenil Femení van perdre contra el Futsal Cervelló per 2-4. A la tarda, el Sénior A va fer un partit amb molts alts i baixos contra l'Abrera "A", i tot i començar dominant en el marcador, una segona part nefasta va provocar la derrota final per 4-6. Els homes de Víctor Medina s'hauran d'esforçar i donar el millor de si mateixos per superar el repte de Preferent. A última hora el Sénior B també va acabar el seu partit contra l'Abrera "B" amb derrota per 0-3, però pel que es va veure, aquest equip té un ampli marge de millora.

Els equips del CFS Molins 99 segueixen preparant la temporada i la setmana que ve disputaran més partits amistosos.

Els jugadors del Juvenil A posen la pilota en joc a l'inici del partit

divendres, 9 de setembre del 2011

Dissabte de futbol sala

Cada cop s'acosta més l'inici de temporada i els nostres equips van posant a punt la seva preparació. Per això aquest dissabte podrem veure molts partits amistosos de les diferents categories del CFS Molins 99.

Alguns dels equips jugaran fora de casa: el Juvenil B i el Cadet A ho faran a Sant Vicenç contra el Bar Mi Casa. També jugarà com a visitant l'Infantil C, en aquest cas a Esparraguera.

A La Sínia hi tindrem un bon menú de futbol sala: a partir de les 10.00h. del matí podrem veure, per aquest ordre, a l'Infantil B jugant contra el CE Abrera, l'Infantil A contra el Futsal Cervelló i a les noies del Juvenil Femení enfrontant-se també al Futsal Cervelló. Després del descans per dinar, a les 16.45h. jugarà el Juvenil A. Tot seguit, a les 18.00h. serà el torn del Sénior A i finalment, a les 20.00h. tancarà la jornada el Sénior B. Tots tres equips s'enfrontaran al CE Abrera.

Esperem comptar amb la vostra presència als partits dels nostres equips i gaudir d'una bona jornada de futbol sala.

dissabte, 3 de setembre del 2011

La pretemporada comença amb bon peu

Aquest dissabte al Poliesportiu de La Sínia alguns dels nostres equips han jugat els seus primers partits de pretemporada.

En primer lloc han jugat les noies del Juvenil Femení, que s'han desfet del Sant esteve Sesrovires per 2-0. És un bon resultat per un equip que aquest any disputarà la competició federada.

Més tard els nois dels dos equips Juvenils Masculins han jugat entre ells, dirigits pel Jorge Rubio i l'Oriol Cortijo. Durant el partit s'han pogut apreciar diversos detalls de qualitat que fan tenir esperances de cara a la temporada que comença.

Finalment, ha arribat el torn del Sénior A, que ha guanyat al Sant Esteve Sesrovires per 5-2. Els nostres han fet un bon joc durant alguns períodes de la primera part, que ha acabat amb resultat de 3-0, amb gols marcats per Ivan, després d'una jugada assajada, David i Javi. A la segona part el joc ha estat bastant més dolent i els nostres no s'han sabut abstreure de les continues protestes dels visitants, que han acabat amb l'entrenador i diversos jugadors expulsats. El Sant Esteve, que ha portat el partit cap on volia, s'ha posat 3-2, però finalment el CFS Molins 99 ha demostrat la seva autoritat i ha acabat posant el 5-2 definitiu al marcador. El partit ha servit per veure alguns jugadors que seran possibles incorporacions per reforçar un equip que aquest any estrena categoria i que en general ho han fet força bé.

dijous, 1 de setembre del 2011

Pretemporada en marxa

Aquesta setmana el CFS Molins 99 ha donat el tret de sortida a la temporada 2011-12 i alguns dels nostres equips ja han començat a entrenar-se.

El proper dissabte ja hi ha els primers partits de pretemporada al Poliesportiu de la Sínia. A les 10h. el Juvenil Femení s'enfrontarà al Sant Esteve Sesrovires. A continuació, a les 11.25h. els dos equips Juvenils Masculins jugaran entre ells i finalment, a les 12.55h el Sénior A, que aquesta temporada estrenarà categoria a Preferent Catalana, tindrà com a rival al Sant Esteve.

Us esperem a tots a La Sínia per començar amb força una temporada que promet ser apassionant!!!