diumenge, 20 de gener del 2013

Més LÍDERS ! La treballada victòria d'avui, per 7-4, davant el Sant Just i les derrotes dels seus perseguidors, fan més líders al SÈNIOR "A"

Temps mort.
SÈNIOR "A":
CFS MOLINS 99 - FS SANT JUST: 7-4
La nostra victòria i les derrotes del Gamper i del Palson Collbató, fan encara més LÍDERS als jugadors del Jorge Rubio. Aquest equip està en estat de gràcia, guanya partits i fa disfrutar com mai a l'afició molinenca. Ni el partit del Barça ha impedit que la grada de La Sínia presentés una bona entrada de molinencs i molinenques que han pogut disfrutar amb el joc del nostre Sènior "A". Llàstima que la festa no ha esta complerta per la inoportuna lesió al genoll del nostre golejador FRAN. Esperem que no sigui res greu i que ben aviat poguem tornar a gaudir de la seva presència i dels seus gols. MOLTA SORT, FRAN !.
Davant hi havia avui un gran equip, amb jugadors de molta qualitat, que han posat molt difícil la victòria als nostres. Hem hagut de treballar al màxim perquè els tres punts es quedessin a Molins. Com sempre, els molinencs han sortit decidits a tancar el mès ràpidament el partit. En el minut 7 ja guanyavem 3-0, amb 2 gols de l'Àlex i un de l'Ivan. El marcador era molt clar, però el Sant Just estava decidit a no posar les coses fàcils als molinencs. En el minut 12 han escurçat distàncies en el marcador (3-1), però en Ruben ha fet el 4-1, uns segons més tard. Tampoc el Sant Just ha trigat massa a fer el 4-2, en que ha acabat la primera part. La segona part ha començat amb un Sant Just molt incissiu, que no ha trigat massa en fer el 4-3, que posava incertesa en el marcador. Però en Ruben ha fet que l'alegria visitant durés molt poc, fent pocs segons més tard, el 5-3, que donava una certa tranquilitat als locals. En Borja ha marcat el 6-3 en el minut 12 i en el mateix minut, en Sergi sentenciava de falta, fent el 7-3 que ja posava les coses molt difícils als visitants. Ja en els darrers segons de partit, el Sant Just ha marcat el definitiu 7-4. Partit molt distret pels espectadors, que han pogut gaudir de molts gols i d'una gran intensitat i ganes que hi han posat tots els jugadors. La veritat és que aquesta temporada estem disfrutant molt amb el futbol sala de gran qualitat que es veu a la pista de La Sínia. Els jugadors molinencs estan jugant molt bé i això fa que, des de fa vàries setmanes, també estem disfrutant amb el liderat dels nostres nois. A més, els equips que venen a La Sínia venen molt cara la seva pell i això obliga als nostres a treure tot el bon futbol sala que porten dins.
Bona notícia: la grada jove i el tambor han tornat a animar al Sènior "A".
Han jugat: Alfonso, Ruben (2 gols), Fran, Borja (1 gol), Sergi (1 gol), Àlex (2 gols), Ivan (1 gol), Josep, Isaac i Víctor S.