diumenge, 24 de febrer del 2013

El SÈNIOR "A" tanca una primera volta per emmarcar (11 victòries i 2 empats), guanyant avui al Gamper Sport (8-1), 3r classificat del grup.

SÈNIOR "A":
CFS MOLINS 99 - CFS GAMPER SPORT: 8-1
Partit molt important contra el tercer classificat del Grup 2 de Preferent.
Primera part molt igualada en la que el nostre Sènior A ha jugat més lent del que ens té acostumats i només han fet un gol quan quedaven 5 minuts, obra del Fran a passada del Sergi, després d'una falta indirecta per cessió al porter visitant. Cal destacar una parada del Victor Sanmartín abans del gol, després d'un xut del porter rival desde la seva porteria, que ha evitat fent una molt bona estirada saltant cap enrere i enviant-la al pal.
A la segona part, el Molins ha sortit més endollat i l'Àlex, als 4 minuts ha marcat el 2-0 després d'una jugada increïble del Fran per la banda dreta, el 3 a 0 i 4 a 0 han arribat seguits al minut 6, fets pel Sergi i l'Àlex, a passada de l'Agus. Tres minuts més tard, Fran després d'una sacada ràpida de banda ha fet el 5 a 0. El 5 a 1 l'han fet aprofitant, la superioritat per l'expulsió de Borja al minut 14, a més de jugar amb porter jugador. A partir d'aquí han arribat tres gols més amb ells jugant de 5, dos de l'Àlex aprofitant la descol·locació de l'equip rival i un del Rubén des del seu propi camp, i podia haver arribat algun més.
Gran partit del Sènior A, que després d'aquesta victòria acaba la primera volta sense perdre cap partit, i només empatant dos, i deixant la tercera posició (la de no ascens) a 10 punts.
Han jugat: Victor S.; Sergi (1 gol); Rubén (1 gol); Àlex (4 gols); Isaac; Jesús; Agus; Fran (2 gols); Isaac; David; i Josep C.