dissabte, 16 de febrer del 2013

MÉS LÍDERS: El SÈNIOR "A" no fa cas de les provocacions del Pla de Llobregat i els guanya per 1-6.

En un temps mort, escoltant al Jorge
SÈNIOR "A":
AJ PLA de LLOBREGAT - CFS MOLINS 99: 1-6
Vergonyós comportament de part del públic i d'algun dels jugadors locals, que només s'han dedicat a provocar. Els jugadors del Jorge Rubio han tingut un comportament excel.lent i en cap moment han volgut entrar en el joc brut dels de l'Hospitalet. En canvi, alguns jugadors locals han deixat el futbol sala al vestidor i només s'han dedicat a embrutar la pista d'actituds impròpies de les persones. Vergonyós !
Donem les gràcies a l'entrenador local i a algun altre membre de l'equip del Pla per la seva col.laboració i bon comportament envers el nostre equip. Gràcies a ells es va poder controlar a algun incontrolat.
Una setmana més, els jugadors molinencs han demostrat perquè són els líders indiscutibles del Grup 2 de Preferent. Sòlids al darrera, decidits en la creació i letals al davant. Avui tornava en Fran, després de la seva lesió i no ho podia fer de millor manera, marcant 4 gols en moments claus del partit. El marcador és enganyós. Sembla que tot ha sigut molt fàcil, però res més lluny de la realitat. Per poder aconseguir la victòria s'ha hagut de lluitar de valent i en cap moment els nostres jugadors s'han acovardit davant d'un rival que juga amb unes armes al límit de la legalitat i de la decència.
Defensant un còrner
Matiner gol, en el primer minut, el que ha marcat de falta en Sergi, després d'una passada de l'Àlex. En Fran ha fet dos gols més en aquesta primera part, un en el minut 8 i l'altre en el darrer minut. A la represa, els locals han sortit encara més agressius i a partir del minut 10 han jugat de cinc i així han fet l'1-3. El cridaner públic ha donat ales als seus jugadors, però en SUPER-FRAN s'ha encarregat de calmar a la parròquia local amb dos gols més, en els minuts 11 i 17, posant el marcador en un clar 1-5, que ja feia quasi impossible la remuntada local. En Víctor Sanmartín s'ha afegit a la festa fent aturades de molt mèrit i fins i tot ha aturat un doble penal en el minut 18. Davant d'uns impotents jugadors locals, l'Àlex ha marcat a plaer el definitiu 1-6 que ha fet justícia al que s'ha vist damunt la pista. Destaquem el bon paper del juvenil Agus, que ha debutat en partit oficial amb l'equip sènior.
La gran família del CFS MOLINS 99 s'ha de sentir molt orgullosa dels jugadors d'aquest equip, que avui, una vegada més, han demostrat una gran serenitat i comportament davant d'una molt complicada situació. Això només és ESPORT i un JOC, res més. Així ho entenem nosaltres.
MOLTES FELICITATS EQUIP !!!
Han jugat: Víctor S., Àlex (1 gol), Fran (4 gols), Sergi (1 gol), Pepo, Isaac, Borja, Ruben, Agus, Paco i Josep R.
Primer gol del partit (0-1, Sergi)