dimecres, 19 de juny del 2013

L'INFANTIL "A" tanca una temporada memorable amb una victòria (1-4) a la pista del Joan Maragall

Gran equip !
INFANTIL "A":
JOAN MARAGALL - CFS MOLINS 99: 1-4
Darrer partit de la temporada i nova victòria per tancar-la de manera quasi immillorable. El partit començava bastant malament pels nostres, es jugava a una pista de col·legi i sempre costen aquests enfrontaments. Els locals es mostraven molt incisius i amb moltes ganes de guanyar, però el Ferran Llopart els ho aturava tot, tanta insistència al final té premi i al rebot d'una falta, aconseguien el 1-0. En comptes d'anar-nos cap a baix, tot al contrari, jugada següent, en el mateix sac de centre, el Jaume posava l'empat al marcador i, uns minuts més tard el Gerard marcava dos gols en dues jugades gairebé consecutives, amb això 1-3 i mitja part.
La segona part comença amb el Molins bén col·locat, arribant a porta i controlant el partit, així el Víctor feia el 4t gol nostre i deixava pràcticament sentenciat el partit. A partir de llavors, partit plàcid i les poques arribades visitants, tot i ser molt clares, tornava a aparèixer el Ferran per desbaratar-ho.
Després de 30 jornades, arribem al final de temporada, on aquest infantil ha fet un gran paper i només ha deixat escapar 18 punts de 90 possibles, uns números molt macos i, en molts casos de campió, però en aquest cas hi ha hagut dos equips infalibles amb 6 i 2 punts perduts únicament.